bocoran fajar pakong buat mlm ni ekor barapa - Teksciory.pl

Wyniki wyszukiwania:


Szukasz:

bocoran fajar pakong buat mlm ni ekor barapa

Wykonawcy (8)

bocoran fajar pakong buat mlm ni ekor barapa

Teksty piosenek (16919)

bocoran fajar pakong buat mlm ni ekor barapa
  • Sahanaya Ruth Buat Kekasihku
    "Indah hadirmu kujelang tanpa keraguan Walau apapun terjadi Bukan halangan Itu ucapan perasaan hati yang terdalam Kasih senyummu goreskan sejuta kenangan Sungguh kautelah merebut seluruh hatiku Hingga ku"
  • Ebiet G. Ade Kado Kecil Buat Istri
    "{{Song||Ebiet G. Ade|star=Green}} :Istriku, dengar, dengarlah :dekaplah aku, dekaplah :Aku sangat mencintaimu ho.. :Mari kita buang duka :Istriku, coba bayangkan :anak kita yang bakal lahir :Kita"
  • Ebiet G. Ade Titip Rindu Buat Ayah
    "Di matamu masih tersimpan selaksa peristiwa Benturan dan hempasan terpahat di keningmu Kau nampak tua dan lelah, keringat mengucur deras namun kau tetap tabah hm... Meski nafasmu kadang tersengal memikul"
  • Alejandro Lerner Ni
    "No hacen falta despedidas ni ni un milagro para no herirte ni hacerte feliz un poquito de la realidad nunca hace mal pero no me pidas que te deje de amar pero no me pidas que te deje de amar pero no me"
  • Kasia Nosowska Ni
    "Nie pytaj mnie ja na prawdę nie wiem Skąd się wzięliśmy na tej tak umęczonej planecie Może być tak lub może buć siak albo całkiem na opak A przeczucia chybią o całą wieczność Nie pytaj mnie ja na prawdę"
  • Alejandro Fernandez Ni
    "Alejandro Fernandez Miscellaneous Nia Amada Mia Nia amada mia. No te vayas, que sin tus caricias para que la vida, para que cantar si bien sabes, que con solo un poco yo me vuelvo, loco con lo que"
  • Ebiet G. Ade Nyanyian Pendek Buat Anak Manis Berambut Panjang
    ":Mestinya aku gembira :banyak gadis yang memandangku :Ada yang cantik dan ada yang manis :Ada yang lincah, ada pula yang diam :Semua menjanjikan kasih sayang :Mestinya aku tertawa :bila mereka bercanda"
  • Skaldowie Ni to, ni sio
    "Na Żeraniu są ogródkikozy noszą długie bródkina zabawę do świetlicyidą chłoporobotnicyni to, ni sio, ni to, ni sio, ni to, ni sio, ni owotak mówiła matka do mnie:czy po ojcu masz, czy po mnieżeś ty takie,"
  • Super Junior M (Mandari) Ai Ni Ai Ni
    "ni de xiao shun jian qing xin, rang wo yi jian zhong qing mi shi le zi wo, I don't know, wo xiang yao ai ni, I know xin qing hu gao hu di, pa zi ji mei you mei li ming ming zheng zai kan zhe dian ying,"
  • Luz Casal Ni Tu Ni Yo
    "Ni t ni yo hemos respetado lo que una vez tanto nos juramos Ni t ni yo hemos aceptado vivir tan solo de nuestro amor. Yo, con mis buenos amigos t, con tu falso trabajo. Hemos estado viviendo"
  • Moenia Ni Tu Ni Nadie
    "Haces muy mal, en elevar mi tensión en aplastar mi ambición t sigue as, ya vers. Miro el reloj, es mucho ms tarde que ayer Te esperara otra vez, Y no lo har, no lo har. Dónde est nuestro error sin solución,"
  • Stephan Eicher Ni Remords, Ni Regrets
    "STEPHAN EICHER: Ni Remords Ni Regrets Il na aucune chance avec elle Je lai prevenu Mais il veut essayer quand mme Il est ttu Il ne veut pas de mes conseils Me sourit dun air entendu Puis sen va recevoir"
  • Ska-P Ni Fu Ni Fa
    "Lyrics to Ni Fu Ni Fa : Suena el timbre, todo preparado, la función va a comenzar En el ambiente se puede respirar la campaa electoral Ms carteles, televisión y radio contaminan mi ciudad Con sonrisas"
  • Sinik Ni racaille ni victime
    "Je viens des rues moi je ne suis pas de ceux qui partent la plage. Je me suis fait seul aucun grand frre n'a mis des tartes ma place. Bagarreur depuis toujours j'envoie les man la casse. Faut pas croire"
  • Jennifer Lopez Ni Tu Ni Yo
    "29 czerwca 2017 roku Jennifer Lopez zaprezentowała okładkę nowego singla. Piosenka nosi tytuł "Ni Tu Ni Yo" i - zgodnie z zapowiedzią towarzyszącą grafice - trafi do sieci we wtorek, 4 lipca. Utwór będzie"
  • Volovan Ni Tu Ni Nadie
    "Haces muy mal en elevar la tension En aplastar mi audicion Tu sigue asi y ya veras Miro el reloj, es mucho mas tarde que ayer Esperaria otra vez y no lo hare, no lo hare Donde estara nuestro error sin"
  • Dalida Ni chaud, ni Froid
    "La, la, la,la,la,la... On est si heureux, si heureux, si heureux De s'aimer comme a de s'aimer comme a Ce que pensent de nous les envieux, les envieux a n'me fait ni chaud, ni froid A quoi bon cacher notre"
  • Tsunku Anata ni
    "Tonight yoru ga Anata wo totemo yasashiku suru Donna kotoba mo Kikoe nai hodo ni Miserarete Tonight atsui Toiki ga mune wo hodoite yuku Futari itsudemo Naze itoshii no ni Furueteru Anata wa kokoro no naka"
  • Adi Smolar Aasa Ni
    "Asa ni za smeh, ni asa za veselje, asa ni, asa ni, asa ni. Najde se za greh, za prijaznost in potenje pa asa ni, asa ni, asa ni. Pa kaj, e kdo trpi, naj briga vsak se zase, asa ni, asa ni, asa ni. Zelo"
  • Anzen Chitai Anata Ni
    "Tonight Yoru ga Anata o Totemo Yasashiku Suru Donna Kotobamo Kikoenai Hodo ni Miserarete Tonight Atsui Toiki ga Mune o Hodoite Yuku Futari Itsudemo Naze Itoshii no ni Furueteru Anata wa Kokoro no Naka"


Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu. Polityka Cookies. Prywatność. Copyright © 1999-2020 INTERIA.PL Wszystkie prawa zastrzeżone.
Teksty piosenek i tłumaczenia: ilość w serwisie - 685 678